Over mij

Welkom bij De Vlaming, waar passie en expertise samenkomen!Amber Deré - De Vlaming

Mijn naam is Amber Deré, en ik ben de drijvende kracht achter deze online winkel. Mijn politieke reis begon 5 jaar geleden, met een plaats als 10de opvolger voor het Federaal Parlement in 2019 in de provincie Antwerpen en later als 4de opvolger voor het Europees Parlement in de verkiezingen van 2024.

Gedurende deze tijd ben ik 2 jaar politiek secretaris geweest van Vlaams Belang Jongeren nationaal, meer dan 2 jaar voorzitter van Vlaams Belang Jongeren Kempen, en werk ik al 4 jaar voor het Vlaams Belang in Brussel. Wat De Vlaming zo uniek maakt, is dat alle kledingstukken, van T-shirts tot truien, met liefde en toewijding zelf gemaakt worden.

Nu, ik zal niet liegen, goede dingen nemen tijd! Dus wees geduldig met mij terwijl ik ervoor zorg dat elk kledingstuk met de grootste zorg en aandacht wordt vervaardigd. Ik beloof dat het het wachten waard zal zijn! Dank je wel voor je begrip en steun aan De Vlaming.

Dus, als je op zoek bent naar unieke politieke gadgets en zelfgemaakte kleding die je nergens anders zult vinden, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik nodig je uit om rond te kijken en te ontdekken wat De Vlaming te bieden heeft. Bedankt dat je hier bent!